Det börjar bli kallt ute

Jag har spenderat dagarna ute på åkern den senaste tiden. Så här på hösten är det viktigt att ge grödan en bra start. En rolig nyhet är att vi har välkomnat ett nytt föl. Jag och barnen var ute i stallet hela kvällen förra onsdagen och hjälpte till med fölningen. Barnen döpte det nya fölet till Sixten. Han mår toppen och är ett riktigt energiknippe 🙂

Ny pump till huset

I övrigt har vi fortsatt att jobba på huset. Blir man någonsin klar med ett husprojekt? Senast i raden av renoveringar är en ny luftvärmepump. Vår gamla hade börjat gå på tomgång så jag ringde hit en installatör som hjälpte till att få dit den nya. Det är lite meckigt att se till att värmepumpen och vattensystemet går ihop korrekt.
Nu är det i alla fall varmt inomhus igen. Vad tycker ni om vädret? Vi har haft det ovanligt kallt de senaste veckorna. Jag (som aldrig fryser) har till och med varit tvungen att sätta på mig mössan när jag har gett mig ut på morgonen.

Höstlovet närmar sig

Snart har barnen ledigt en vecka. Vi brukar inte göra något särskilt under höstlovet, men i år har vi faktiskt bokat en resa söderut till Spanien. Det ska bli härligt!

Leave a Reply