Det går bra nu

Man skulle kunna säga att affärerna blomstrar vad gäller mitt egentillverkade foder. Inte så att jag tjänar några större summor direkt, men företaget växer och jag får fler och fler kunder och återförsäljare. Det är väldigt roligt men på ett sätt också lite läskigt. Ju större det blir desto mer allvar blir det också i det hela. När jag bara sålde i handen direkt till grannar så hade jag inte samma press på mig om man säger så, men det är som sagt otroligt kul att se den här utvecklingen och få göra den här resan. Jag lär mig väldigt mycket. I mitt lantbruk och skogsbruk har jag förstås erfarenhet av affärer, men det blir lite skillnad när det handlar om en produkt som jag själv har tagit fram, som bär mitt namn och där det bara är jag som är ansvarig för hela kedjan.

Ett bra hjälpmedel
En sak som jag har lärt mig är att man behöver någon typ av system för att hålla koll på allt när företaget växer. Det räcker liksom inte med en pärm eller ett dokument på datorn. Därför har jag börjat använda ett affärssystem som heter Yoddla. Det är ett webbaserat affärsstöd där man samlar allt från potentiella kunder till fakturor, och det bästa med det om ni frågar mig är att det är så enkelt att använda. Jag är inte den mest tekniska och smarta personen när det gäller sådant, så jag behöver något som är lätt att använda och förstå sig på. Och att det är webbaserat gillar jag också då man slipper risken att ens egna dator kraschar och allt försvinner. Med Yoddla får jag helt enkelt bättre koll på allt och det spar tid, och tid är väldigt värdefullt då jag som sagt både har mitt egna foder, lantbruket, skogsbruket och dessutom en familj som jag delar min tid mellan.
Yoddla, ett onlinebaserat affärssystem.

Leave a Reply