Det går framåt

Det går väldigt bra just nu när det gäller tillverkningen av mitt egna hästfoder. Ordet har spridit sig om man säger så, och det är väl mycket tack vare grannar och vänner som köper av mig och som rekommenderar till andra. Fast de skulle förstås inte rekommendera om de inte vore nöjda, så produkten talar ju lite för sig själv också. Fler och fler hör av sig och vill köpa, och det är inte längre bara i närområdet utan de kommer faktiskt ganska långväga ifrån. Jag är inte billigast på marknaden, men jag håller väldigt hög kvalitet och det är roligt att folk uppskattar det och förstår att kvalitet faktiskt kostar och att det gör skillnad för hästarna.

Det är väldigt roligt att det går framåt, men man får också passa sig lite för att bli för stor för snabbt. Jag har faktiskt fått ett erbjudande om att sälja mitt märke och min tillverkning till ett större företag, men det har jag tackat nej till. Jag vill göra det här själv och jag vill göra det för att jag tycker att det är roligt och för att jag vill kunna erbjuda ett riktigt bra foder, inte för att tjäna pengar. Visst skulle man nå ut till fler om man fick hjälp, men säljer man sig själv har man ingen makt ifall det blir ändringar i receptet där man kanske byter ut något mot ett billigare alternativ för att kunna tjäna mer pengar osv…

Då gör jag det hellre i en liten skala där jag kan växa i min egen takt. Dessutom så blandar jag gärna mitt foder utifrån vad hästen som ska äta det har för behov, så det finns egentligen inga färdiga standardfoder om man säger så. Jag tror mer på personlig service och ett uppriktigt engagemang!

 

Leave a Reply