Företaget växer

Den senaste tiden har jag fått in en hel del förfrågningar till företaget och det känns som det är dags att skala upp det hela. Det känns otroligt kul måste jag säga, hittills har jag inte haft en enda missnöjd kund och det tycker jag säger något om kvalitén på mina produkter!

Nästa steg blir att göra det här på en professionell nivå, och för det har jag tagit kontakt med en vass kommunikationsbyrå (där jag råkar känna en av deras anställda som är en gammal skolkamrat) som ska hjälpa mig med en logotype och grafisk profil, och på sikt också en hemsida. Det är såklart ganska mycket pengar som behöver investeras men eftersom det här hela tiden varit en sidobusiness till gården så har jag kunnat lägga undan ett startkapital för hagafoder.

Så nu får vi se, om jag faktiskt gör slag i saken och startar ett företag kring det här på riktigt! Spännande tider… Jag återkommer när jag fått klart logga och så, och då kanske det också är dags att utveckla admin.hagafoder.se till att bli en riktig företags webbplats!

Leave a Reply