Renovera inte bara badrummet – designa det!

Börjar det bli dags att renovera badrummet? Då kan du ta och slå två flugor i en smäll genom att samtidigt designa om det helt. På så sätt kommer du inte bara att få ett fräscht renoverat badrum, utan också ett som ser helt nytt och spännande ut. Med snygg badrumsdesign kan du också sätta din helt personliga prägel på det, jämfört med hur det såg ut när du flyttade in. På så sätt kan du äntligen få det badrum du verkligen drömmer om, även om det kanske kommer att kosta lite mer än att bara renovera det. Men vill man designa om sitt badrum är renoveringen rätt tillfälle att göra det, då man kommer att få större frihet att kanske flytta om på saker och ting lite, så att allt finns på de platser där man vill ha dem.

Sedan är frågan hur man vill designa om sitt nya badrum. En spännande sak att tänka på att ett badrum inte måste vara helt vitt och blankt, även om det ibland verkar så. Det finns ingenting som säger att ett badrum inte kan vara färgrikt – och det behöver inte ens vara ljusa färger! Mönstrat mörkare klinker och kakel kan göra att ett badrum ser väldigt spännande och annorlunda ut. En del kanske tycker att det är lite väl äventyrligt och ovant, men då ska man fråga sig om man kanske inte sitter fast lite väl mycket i konventionerna. Har du chansen att göra något spännande med ditt badrum, så ta den!

Men det gäller också att hålla experimentlustan i styr lite grann. Ett badrum används huvudsakligen för nytta, och inte nöje (även om ett varmt bad är en riktig lyx en kall vinterdag). När det gäller färger och mönster så påverkar ju inte det funktionaliteten, men tänk på var du placerar olika saker, som badrumsskåp, hållare, hängare och så vidare.

Leave a Reply